ניו יורק ידועה כעיר בה ניתן ליהנות מפיצה ניו יורקית. המהגרים האיטלקים שהגיעו לעיר לפני עשרות שנים השרישו בה את תרבות הפיצה, כשבניו יורק תוכלו ליהנות מפיצריות שאינן נופלות מאלו של איטליה עצמה.
הפיצרייה ממוקמת בשכונה ההיפסטרית וויליאמסבורג בברוקלין. מדובר על פיצרייה המגישה הן פיציות שיקיות ועד הפיצות הכי פשוטות וקלאסיות. מדובר על פיצרייה המקפידה על הכנת הבצק וחומרי הגלם הטריים. הפיצות נאפות בתנורי אבן רחבים המפזרים במקום ריח אפייה נעים.
מדובר על רשת פיצריות ותיקה ואייקונית בעיר. הרשת נוסדה בשנות ה-70 על ידי ג'ו פוז'ולי שהגיע מהעיר נאפולי. אצל ג'ו תוכלו ליהנות ממשולש פיצה ניו יורקי קלאסי, שממנו נהנים תושבי ניו יורק כבר יותר מארבעים שנים.
רשת הפיצריות של ג'ו מופיעה במספר רשימות נחשבות הממליצות על פיצריות בניו יורק.
מדובר על פיצרייה משפחתית בסגנון איטלקי-אמריקאי. בעלי המסעדה הוא בנו של מהגר מאיטליה שפתח את הפיצרייה בהשראת מתכונים שעברו במשפחה במשך עשרות בשנים.
מעבר לפיצות במקום, ניתן ליהנות במסעדה גם משאר מנות מהמטבח האיטלקי ובהן פסטות טריות הנעשות במקום.
המסעדה ממוקמת במרכזה של שכונת נוליטה, צפונית לליטל איטלי.
מדובר על הפיצרייה הכי מוכרת בשכונת גרין פויינט בברוקלין. בסופי השבוע מדובר על תורים של מעל שעה ועל כן מומלץ להגיע אליה בימים אחרים.
מדובר על פיצריית בוטיק שבתפריט שלה תוכלו ליהנות ממגוון של למעלה מעשרים פיצות שונות. המקום מתפאר ברטבים ייחודיים כמו רוטב הדבש הפיקנטי שמעניק לפיצות טעם ייחודי.
אנו ממליצים לשלב עם הפיצה טיול בפארק טראנסמיטר הסמוך המשקיף על מנהטן.
מדובר על פיצה הממוקמת במרכזה של מנהטן. הפיצרייה מפורסמת בבצק הדק והפריך בה, הרוטב הביתי, שימוש בגבינות טריות ומגוון רחב ביותר של תוספות. במקום ניתן אף ליהנות מפיצה בשילוב חומוס טרי שנעשה במקום ומוגש יחד עם טחינה, לחם וזיתים שחורים.